Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei, acreditată concomitent în Marele Ducat de Luxemburg

A A A

Întrevederea ambasadorului Republicii Moldova în Regatul Belgiei, Lilian Darii cu guvernatorul provinciei Liege, Hervé Jamar

Publicat:Wed, 19/06/2019 - 10:33

18 iunie, Liege–Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Belgiei, Lilian Darii a avut o întrevedere cu guvernatorul provinciei Liege, Hervé Jamar.

în cadrul întrevederii dintre cei doi oficiali a fost discutată oportunitatea intensificării cooperării dintre raioanele interesate din Republica Moldova şi provincia Liege.

Ambasadorul Lilian Darii a subliniat interesul sporit în stabilirea contactelor dintre mediile de afaceri din ţara noastră şi provincia Liege în scopul sporirii cooperării comercial-economice reciproc avantajoase.

Hervé Jamar, la rândul său, a asigurat de întregul său suport pentru stabilirea dialogului dintre Camerele de comerţ şi industrie din Moldova şi provincia Liege, universităţile din Moldova şi Universitatea din Liege, dar şi o eventuală cooperare în domeniului turismului.

Un alt subiect abordat de interlocutori s-a referit la planificarea unor acţiuni de sporire a vizibilităţii Republicii Moldova în provincia Liege.