Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei, acreditată concomitent în Marele Ducat de Luxemburg

A A A

Întrevederea ambasadorului Republicii Moldova în Regatul Belgiei, Lilian Darii cu primarul oraşului Leuven, Mohamed Ridouani

Publicat:Mon, 22/07/2019 - 17:08

17 iulie, Leuven, Belgia–Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Belgiei, Lilian Darii a avut o întrevedere cu primarul oraşului Leuven, Mohamed Ridouani.

În cadrul întrevederii ambasadorul Lilian Darii a realizat o prezentare a potenţialului comercial-economic al Republicii Moldova. Fiind remarcate principalele domenii ale economiei cu potenţial investiţional.

În cele ce au urmat, şeful misiunii diplomatice a remarcat interesul în stabilirea contactelor dintre mediile de afaceri din ţara noastră şi oraşul Leuven în scopul dinamizării cooperării reciproc avantajoase.

De asemenea, cei doi oficiali, au discutat potenţialul de intensificare a cooperării dintre oraşele din Republica Moldova şi Leuven.

Un alt subiect abordat de interlocutori s-a referit la asistenţa acestora în stabilirea contactelor directe dintre universităţile din Republica Moldova şi Universitatea catolică din Leuven.