Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei, acreditată concomitent în Marele Ducat de Luxemburg

A A A

Cooperarea comercial-economică discutată la Camera de Comerţ şi Industrie din Leuven, Provincia Brabantul Flamand din Regatul Belgiei

Publicat:Tue, 28/05/2019 - 11:15

27 mai, Leuven–Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Belgiei, Lilian Darii, a avut o întrevedere cu directorul Camerei de Comerţ şi Industrie din Provincia Brabantul Flamand, Peter Van Biesbroeck.

În cadrul întrevederii Ambasadorul Lilian Darii a realizat o prezentare a potenţialului comercial-economic al Republicii Moldova. Au fost descrise oportunităţile oferite de zonele economice libere, parcurile industriale şi parcul pentru tehnologia informaţiei.

Peter Van Biesbroeck a exprimat interesul în stabilirea cooperării cu mediul de afaceri din Republica Moldova, remarcând potenţialul existent în Provincia Brabantul Flamand în aşa domenii precum sănătatea, hi-tech şi creativitatea.

Lilian Darii şi Peter Van Biesbroeck au convenit organizarea unor evenimente comune pe viitor pentru extinderea dialogului bilateral între mediul de afaceri din Republica Moldova și Provincia Brabantul Flamand din Regatul Belgiei.